Esinduskauplus

Esinduskauplus

Juhkentali 8, Tallinn, Tel: +372 645 9955

WALLTECH® PANIPAIGAD

"TUGEV JA LIHTSALT SEINALE PAIGALDATAV LADUSTAMISSÜSTEEM - WALLTECH" 

"Järjest rohkem ja rohkem vajame panipaiku väikestes tingimustes" ütleb vaakumkottide ja Walltech riiulisüsteemide leiutaja Giulio Epicureo! Walltech tugineb unikaalsele seinakinnitusele millega kinnitatakse seinale riiulid, konksud ja tarvikud. See uus konseptsioon on lihtne ...

"TUGEV JA LIHTSALT SEINALE PAIGALDATAV LADUSTAMISSÜSTEEM - WALLTECH" 

"Järjest rohkem ja rohkem vajame panipaiku väikestes tingimustes" ütleb vaakumkottide ja Walltech riiulisüsteemide leiutaja Giulio Epicureo! Walltech tugineb unikaalsele seinakinnitusele millega kinnitatakse seinale riiulid, konksud ja tarvikud. See uus konseptsioon on lihtne nagu "lapsemäng". Walltech - selle hämmastava seinale riputatava ladustamise süsteemi kvaliteeti on kinnitanud ülemaailmselt tuntud INTERTEK'i laboratooriumi tehnilised katsed.

"Dock and Lock" kandurite süsteem täiendab Walltech'i garaaži süsteemi tarvikutega mis kannavad suurt koormust. Meie panipaikade tootevaliku "kinnita  ja lukusta" sarja hämmastavate võimalustega saate korraldada raskete esemete ladustamist -kastide, redelite, tööriistade, surfi varustuse või jalgrataste ladustamine muutub lihtsaks!

Rohkem

WALLTECH® PANIPAIGAD  Seal on 37 toodet.

lehekülje kohta
Näitan 22 - 37 kokku 37
Näitan 22 - 37 kokku 37